The GTA Source Page Message Forums

The GTA Source Page Message Forums (http://www.gtasourcepage.com/forum/index.php)
-   GTA TECH (http://www.gtasourcepage.com/forum/forumdisplay.php?f=337)
-   -   tranny problems (http://www.gtasourcepage.com/forum/showthread.php?t=49248)

monoply6 03-23-2006 11:46 AM

tranny problems
 
hi my tranny runs real smooth changes gear ok from cold but when i put it in to drive it just sits there but if i start in 3 and move to drive when moving its ok over drive still works as this is my first car with an auto i dont no how they work so if any one has any sugestions where to look or how to fix thanks

schwin29 03-23-2006 11:56 AM

Re: tranny problems
 
check tranny fluid level, make sure it is nice and hot and the engine running. Whens the last time you changed the fluid n filter. I would try and put a bottle of lucas trans additive in it and see if that helps any. How many miles are on your trans, the clutches may be worn or going

monoply6 03-23-2006 12:09 PM

Re: tranny problems
 
88000 miles on clock filter and fluid will be changed next week it leeks alittle around the sump and i have just had a new seal put in from box to prop thanks for your quick responce

ZZ4GTAMan 03-23-2006 09:35 PM

Re: tranny problems
 
Lucas is pretty good stuff for the trans. If you end up having a trans problem, it is worth a try to use the Lucas. It might buy you a little more time.
Later
Mike


All times are GMT -5. The time now is 08:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.